Ervaringen

 

Onze zoon zat niet lekker in zijn vel. Hij was boos op alles en iedereen. Onzeker over school en zichzelf , hij had het gevoel dat hij niks goed deed. Na een aantal sessies met Bea merkte we al verschil. Niet alleen Jayden moest hard aan het werk maar ook wij als ouders en zus zijn aan de gang gegaan. Vooral met complimenten geven, wat was dit lastig en nog steeds zijn we lerende!
Bea bedankt dat je Jayden hebt geleerd dat hij fouten mag maken, hij is zoveel zekerder geworden.

Groet Lindsey en Mark en natuurlijk Jayden.

 

“Juf Bea helpt mij heel goed met mijn hart. Ik krijg zelfvertrouwen bij moeilijke werkjes op schoo. Bea is heel aardig voor mij. Zij helpt mij bijna altijd op donderdag. Ik ben blij met haar”.

Groetjes Ilse 7jaar

 

“Wij zijn blij dat Bea kindercoach op ons pad gekomen is. Onze middelste dochter heeft het moeilijk op school gehad. Door de 3-wekelijkse sessies bij Bea kindercoach heeft zij geleerd meer op zichzelf te vertrouwen. Fouten maken mag namelijk op school, maar ook privé, daar leer/groei je alleen maar van.We zien onze mooie ‘rooie’ bloem nu groeien en bloeien.                                                                                                                                                                                    

Dank Bea”.

Ouders van Ilse

 

Bea, Ruben heeft de uitslag binnen van de eindtoets !!!. Hij heeft de toets heel goed gemaakt, het advies van de test is hoger uitgevallen dan het advies van school. Bea heeeeel erg bedankt !!! Zoals hij zelf zegt, hij heeft meer zelfvertrouwen en dus het idee dat hij het best wel kan. We gaan nu verder met de tips die jij ons gegeven hebt.

Gr. Mandri, Bianca en natuurlijk ook van Ruben

“Bea is een superleuke vrouw.Ze is aardig en lost veel problemen van kinderen op. Ik ben ook bij Bea geweest en ben goed door haar geholpen. Ze heeft veel handige en leuke oefeningen om te ontspannen.”  Door Bea’s achtergrond in het onderwijs kan ze zich goed inleven in de belevingswereld van een kind. Ze neem de tijd om goed te luisteren en is aardig en oprecht. Ze weet met oefeningen de vinger op de zere plek te leggen. Er is zichtbaar een last van mijn kind afgevallen.                                                      Dankjewel hiervoor.

Hester Wijenberg